Çağlayan İzcilik ve Spor Kulübü, etkinlik

Çağlayan İzcilik ve Spor Kulübü, etkinlik düzenleyecek


YOZGAT (A.A) - Sorgun Çağlayan İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü "Gençlik Merkezimiz Olsun, Toplum Bizimle Hayat Bulsun" sloganıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek.
     Sorgun Çağlayan İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Özdemir Öztürk, kulübün sinema, piknik, yüzme kursları, halı saha turnuvaları, voleybol maçları gibi etkinliklerle öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi.
     İzcilik kulübünde ilkokul, ortaokul ve liselerden toplam 80 öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Öztürk, şunları kaydetti:
     "Bu yıl içinde 30 öğrencimiz için Kayseri Erciyes Kayak merkezi ve Kayserinin tarihi mekanlarına gezi düzenledik. Orman işletmesi ortaklığı ile düzenlediğimiz etkinlikle 500 fidanı toprakla buluşturduk. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz bir kurs ile 50 öğrencimize Kuran-ı Kerim dersleri verdik. Amacımız gençlerimizi her türlü kötü ortamlardan uzaklaştırarak onları ahlaki açıdan donanımlı milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmek."
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Çağlayan İzcilik ve Spor Kulübü, etkinlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER