Çaldığı otomobille uçuruma düşen kişi kurtarıldı

Çaldığı otomobille uçuruma düşen kişi kurtarıldı -Marmariste çaldığı iddia edilen otomobille polisten kaçmak isterken uçuruma düşen zanlı, Sahil Güvenlik ve AKUT ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı (Fotoğraflı-Görünt


MUĞLA (A.A) - Marmariste çaldığı iddia edilen otomobille polisten kaçmak isterken 30 metrelik uçuruma düşerek yaralanan kişi, ekiplerce kurtarıldı.
     İçmeler beldesinde bir iş yerinin önüne park edilen ve sahibinin kontak anahtarını üzerinde bıraktığı 48 DZ 586 plakalı otomobili alan Ü.T (23), bölgeden uzaklaştı. Araç sahibi Engin Demirezenin durumu polise bildirmesi üzerine aracın yeri, MOBESE kameralarının yardımıyla tespit edildi.
     "Dur" ihtarına uymayan zanlı ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polisten kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Ü.T, İçmeler Köy Hizmetleri Kampı yakınlarında araçla yaklaşık 30 metrelin uçuruma yuvarlandı. Yaralı halde yaya olarak kaçmaya devam eden zanlı, 500 metre kadar ilerideki Aşıklar Tepesi mevkisinde çalılıklara takılarak kaldı.
     Polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin deniz kenarındaki bölgeye ulaşamaması üzerine Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ve AKUT Marmaris Ekibinden yardım istendi. Yaralının yanına halatlar yardımıyla inen AKUT ve kıyıya yanaşan Sahil Güvenlik ekiplerince bota alınan zanlı, İçmeler Yat Limanından karaya çıkartıldı. Burada bekleyen ambulansa konulan ve kalçasında kırık olduğu belirlenen yaralı, Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Araç sahibi Demirezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ü.Tyi tanımadığını belirterek, "Yaklaşık 30 kilo gümüş bulunan arabamı iş yerimin önüne park ettim. Gümüşleri indirdim, anahtarı üzerindeydi. Bir anda birinin arabaya bindiğini ve çalıştırarak hızla kaçtığını, sağa sola çarptığını gördüm. Polisi aradım. Yapılan takip sonucunda araç hurda halinde, şahıs da yaralı olarak bulundu" dedi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çaldığı otomobille uçuruma düşen kişi kurtarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER