Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Kulübü Başkanı Kar: -"Teknik direktörümüzün arkasındayız, kesinlikle hoca değişikliği düşünmüyoruz" -"Ligde zor duruma düştük ama takımı bu duruma futbolcular getirdi, buradan çıkartacak da o


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, teknik direktörleri Besim Durmuşun arkasında olduklarını, kesinlikle bir değişiklik düşünmediklerini söyledi.
     Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın çok sıkıntılı bir sürece girdiğini belirterek, "Bu süreçte yanlış kararlar almak istemiyoruz. Ligin son 4 haftasındayız. Teknik direktör sıkıntımız yok. Mutlaka eleştiri olacaktır ama teknik direktörümüzün arkasındayız, kesinlikle hoca değişikliği düşünmüyoruz" diye konuştu.
     Kaybedilen Şanlıurfaspor ve Ankaragücü maçlarında futbolcuların performansının düşük olduğunu dile getiren Kar, "Ankaragücü ligin en altında ama bu tip maçları oynarken hiç küçümsememek lazım. Sen ne kadar iyi futbolcu olursan ol, koşmazsan, mücadele etmezsen, değil Ankaragücünü hiç kimseyi bu ligde yenemezsin. Son iki maçta inanılmaz düşüş yaşıyoruz. Bunun çarelerine bakıyoruz" ifadelerini kullandı.
     Kar, takımın ligde kalması için son 4 maçtan en az 6 veya 7 puan almaları gerektiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     "Ligde zor duruma düştük ama takımı bu duruma futbolcular getirdi, buradan çıkartacak da onlar. Puan sıralamasında altta 5 takım görünse de düşme hattıyla aramızda 1 puan var. O gerçeği de görmek lazım. Rakiplerimizin de birbirleriyle maçları var. Bunları hesaplıyoruz ama rakiplerden çok bizim ne yapacağımız önemli. Bizim artık 39-40 puanı bulmamız lazım. Onun gayreti içinde olacağız. Moral bozukluğumuz çok fazla ama futbolcularla konuşarak bunun hep beraber üstesinden geleceğiz. Taraftarın desteğiyle bu zor günleri aşacağız."
    
     Muhabir: İlyas Gün - Feyza Süsal
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER