Çalışan Gazeteciler Günü

Çalışan Gazeteciler Günü -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz, görevlerini en iyi bir şekilde layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, zor şartlar altında çalışan gazetecilerin, görevlerini en iyi şekilde, layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını bildirdi.
     Canlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilerin son derece zor ve yıpratıcı bir görev üstlendiklerini, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirtti.
     Çağın önemli mesleklerinden olan gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerin, kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgi verebilmek için gün içinde saati fark etmeksizin haber peşinde koştuklarını vurgulayan Canlı, şunları kaydetti:
     Gazeteciler, bizlere doğru ve tarafsız haber sunmak için büyük bir azimle çalışarak görevlerini zor şartlar altında sürdürmektedirler. Demokratik toplumun oluşmasında önemli görev üstlenen gazetecilerimiz fedakarlık örneğini en güzel şekilde bizlere göstermektedirler. Gümüşhanede görev yapan gazetecilerimizin de görevlerini başarıyla sürdürdüklerinden hiçbir şüphemiz yoktur. Zor şartlar altında çalışan basın mensuplarımıza her konuda yardımcı olarak gereken desteği vermek bir vatandaş olarak hepimizin görevidir. Zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz, görevlerini en iyi bir şekilde layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla çalışan, bizlere doğru ve yansız bilgiler veren bütün basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER