Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfada -Bakan Çelik: Gerçekten menfur bir saldırı, komşu devlet dediğimiz, kendi vatandaşını katletmekten çekinmeyen ve maalesef bu katliamını, bu acımazsızlığını ülkemize kadar sirayet ett


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Akçakale ilçesine top mermisi düşmesine ilişkin, Gerçekten menfur bir saldırı, komşu devlet dediğimiz kendi vatandaşını katletmekten çekinmeyen ve maalesef bu katliamını, bu acımazsızlığını ülkemize kadar sirayet ettirmiş bir caniyle karşı karşıyayız, bunu söylemekte mahsur görmüyorum dedi.
     Bakan Çelik, beraberinde Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök ve Kasım Gülpınar ile sabah saatlerinde havayoluyla Şanlıurfaya geldi.
     Polisevine geçen ve burada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvençin yanı sıra diğer ilgililerle bir toplantı yapan Çelik, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     Bölge milletvekili ve bakan olarak sabah erken saatlerde Şanlıurfaya geldiklerini ve bu elim olay karşısında hayatlarını kaybeden ailelere başsağlığı dileklerini iletmek, ayrıca Akçakaleliler ve Şanlıurfalılara geçmiş olsun demek istediklerini aktaran Bakan Faruk Çelik, Vatandaşlarımızın olaylar, yaşananlar karşısında algılarını, düşüncelerini alma konusunda gün boyu temaslarımız olacak. Temaslardan sonra bir açıklama yapacağız dedi.
     Bir gazetecinin olayda hayatını kaybedenlerin sivil şehit sayılıp sayılmayacağına ilişkin sorusu üzerine Bakan Çelik, Şu anda çok yönlü çalışmalar sürdürülüyor. Bu çalışmalar neticelenmeden... Netice itibarıyla bunlar bizim şehitlerimiz. Gerçekten menfur bir saldırı, komşu devlet dediğimiz kendi vatandaşını katletmekten çekinmeyen ve maalesef bu katliamını bu acımazsızlığını ülkemize kadar sirayet ettirmiş bir caniyle karşı karşıyayız, bunu söylemekte mahsur görmüyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Güldaş / İsmail Fidan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER