Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik nikah şahidi oldu


BURSA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir dönem danışmanlığını yapan Yalova KOSGEB Müdürü Hakan Ulusunun nikah şahitliğini yaptı.
     Orhangazi ilçesi Alemdar Düğün Salonunda gerçekleşen törende Seda ve Hakan Ulusu çiftinin nikahını Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Tülin Erkal Kara, İsmet Su, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır yaptı. Nikah töreninde konuşan Bakan Çelik, Işık ve Ulusu ailelerini tebrik etti.
     Hakan Ulusu ile uzun yıllar yürüdüğünü söyleyen Çelik, "Genç bir arkadaşımız, sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir arkadaşımız. Bu güzel anında onu yalnız bırakmamak için Ankarada bazı programları da bırakarak milletvekillerimizle bu güzel ana iştirak etmiş bulunuyoruz" dedi.
     Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte veren Çelik, evlilik cüzdanının önemli olduğunu belirterek, "Birlikte alın, birlikte muhafaza edin ve saygı içerisinde aile hayatınızı sürdürün temennisinde bulunuyoruz. Sağlam bir nikah oldu, sağlam şahitlerle. İnşallah sapasağlam devam edersiniz" diye konuştu.
     Bakan Çelik ve beraberindeki heyet nikah töreninden sonra Orhangaziden ayrıldı.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Semih Kır
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER