Çandan kısa kısa

Çandan kısa kısa -ÇOMÜ bahar şenliklerinde basketbolda şampiyon Çan MYO takımı oldu


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin (ÇOMÜ) 17. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasında şampiyonluğu Çan Meslek Yüksekokulu (MYO) takımı kazandı.
     Çan MYO ile Gelibolu MYO arasında oynanan basketbol final müsabakasını 71-67 kazanan Çan MYO takımı gülen taraf oldu.
     Çan MYO basketbol takımı koordinatörü Mehmet Coşar, tüm oyuncularına teşekkür etti.
    
     -Çan Deveciler Derneğinde seçim
    
     Çan Deveciler Derneği başkanlığına Mustafa Katrancı seçildi.
     Çan Belediyesi Otobüs Terminalindeki dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda Mustafa Küçük Çelik, Recep Polat, Abdullah Kurtçu ve Tamer Erkul yönetim kurulu üyeliklerine, Remzi İncedere, Şenol Kabaş ve Veysel Karabıyık ise denetleme kurulu üyeliklerine getirildi.
     Dernek başkanı Mustafa Katrancı, üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, farklı organizasyonlar düzenleyeceklerini söyledi.
    
     -Avcılara eğitim kursu-
    
     Çanda Avcılar Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü ile Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Avcılık Eğitim Kursunda eğitildi.
     Dernek başkanı Serdar Filiz, avcıları bilinçlendirmek amacıyla açılan kursun sona erdiğini belirterek, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu gereğince avcılık belgesi alarak avlanmak isteyenlerin bu kursu bitirerek sertifika alma zorunluluklarının bulunduğunu söyledi.
     Filiz, avcılık belgesi almadan avlanmanın mümkün olmadığı uyarısında bulunarak, Bu bilinçle göreve geldiğimiz günden beri böyle bir kursun açılmasına yönelik çalışmalar yaptık. Yeterli başvuru olup 30 kursiyer olması durumunda yeni bir kurs daha açabiliriz dedi.
     (SK-BYR-HRN)
<< Önceki Haber Çandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER