Çandan kısa kısa

Çandan kısa kısa -Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligine yükselen Çanakkale Belediyespor takımı İÇDAŞı ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligine yükselen Çanakkale Belediyesporlu sporcular, şampiyonluk kupasını İÇDAŞa götürdü.
     İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin, yaptığı açıklamada, bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını söyledi. İÇDAŞ olarak Çanakkaleye inandıklarını ve bütün yatırımlarını buraya yaptıklarını ifade eden Engin, sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında yelken, yüzme, sörf, okçuluk, bisiklet, satranç, atletizm gibi bütün amatör spor dallarını desteklediklerini vurguladı.
     Bayan voleybol takımının şampiyon olmasından büyük gurur duyduğunu dile getiren Engin, "Çanakkaleyi onurlandırdınız, size olan inancımızı haklı çıkardınız. Mücadelemiz, Çanakkalenin her alanda 1. lige çıkması içindir" dedi.
     Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan da İÇDAŞın sosyal sorumluluk anlayışıyla sportif anlayışlarının örtüştüğünü bildirdi. Gençlere kulüpte spor yapma imkanı sağladıklarını anlatan Güneşhan, "İÇDAŞın 3 yıldır kulübümüze verdiği sponsorluk desteğinin bu şampiyonlukta büyük payı vardır. Genel Müdür Enginin şahsında bütün İÇDAŞ ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Birinci Ligde ülkemizin en önemli spor markalarıyla mücadele ederken, Çanakkaleyi adına yakışır bir şekilde temsil edeceğiz. Bütün Çanakkalenin desteğini bekliyoruz" görüşünü kaydetti.
     Bülend Engin ve sporcular, Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin, Liman Müdürü Türker Özman ve Stok Kontrol Müdürü Ediz Öksüz ile şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirdi.
    
     -Malezyalılar İÇDAŞta-
    
     Malezyada, çelik ürün üretimi yapan firma sahiplerinden oluşan Malezya Çelik Tel Üreticiler Birliği (Steel wire Association of Malaysia) heyeti, İÇDAŞ Değirmencik Entegre Tesislerini ziyaret etti.
     Malezyada, çivi, vida, çelik tel, hasır çelik gibi ürünler üreten orta ölçekli şirket sahiplerinden oluşan 19 iş adamı, Türkiyeden özellikle filmaşin ve inşaat demiri alımı yapmak ve incelemelerde bulunmak amacıyla böyle bir gezi düzenlediklerini bildirdi.
     İş adamları, İÇDAŞın tanıtım videosunu izledikten sonra balık havuzu, çelikhane ve haddehaneleri gezdi, tesisler hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER