Çanakkalede, uygulamalı girişimcilik eğitiminin 4. etabı

Çanakkalede, uygulamalı girişimcilik eğitiminin 4. etabı başlıyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Ticaret Borsası ile KOSGEB iş birliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitiminin 4. etabı başlıyor.
     Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, borsa olarak girişimcilerin önlerini açmak, KOSGEB girişimcilik desteklerinden faydalanmalarını sağlamak için projeyi devam ettirdiklerini söyledi.
     Elver, programın amacının, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, istihdamın artırılması ve yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi olduğunu belirterek, 24 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek eğitimlerde 30 girişimci adayına 70 saat ders verileceğini bildirdi.
     Eğitimler sonunda sertifika alan girişimci adaylarının 30 bin liralık girişimcilik hibe kredisi ile 70 bin liralık sabit faizli kredi imkanlarından yararlanabileceğine işaret eden Elver, projeyi devam ettirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanakkalede, uygulamalı girişimcilik eğitiminin 4. etabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER