Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Kavşak ünitelerinin bakım ve onarım çalışmaları sürüyor


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesinin kent içindeki bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün kavşak ünitelerini günümüz teknolojisine uygun üniteler ile yenilediği belirtildi.
     Açıklamada, çalışmalar kapsamında 116 Jandarma kavşağındaki eski ünitelerin yerine yeni ünitelerin takıldığı, kavşak çalışmaları esnasında ledlerin arızalı olanlarının değiştirildiği, ayrıca müze ve Kipa kavşağının da bakım ve onarım işlemlerinin yapıldığı kaydedildi.
    
     -Kent çiçeklerle donatılıyor-
    
     Kentin çeşitli bölgelerinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ile kenti çiçeklerle donatılıyor.
     Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yürüttüğü peyzaj çalışmaları kapsamında Kordon Boyu, Prof. Dr. Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri bahçesi, Golf Çay Bahçesi önü, Piri Reis Caddesi, Hava Alanı Kavşağı, Troia Köprüsü Kavşağı, Özlem Kayalı İlköğretim Okulunun önündeki park renkli çiçek ve bitkilerle bezenerek kentlinin beğenisine sunuluyor.
     Yetkililer, çalışmaların aralıklarla süreceğini bildirdi.
    
     -ÇOMÜye yeni araç filosu
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) araç filosuna yeni araçlar ekledi.
     ÇOMÜ, yapılanma faaliyetlerini hizmet amaçlı araç alımlarıyla sürdürüyor. Yeni alınan 48 kişilik otobüs, 5 kişilik 4x4, 5 kişilik ticari araç, ve otomobil ÇOMÜde kullanıma sunuldu.
     Otobüsün öğrencilerin istifadesine sunulduğu, diğer araçların ise resmi hizmetlerde kullanılacağı belirtildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, ÇOMÜ öğrenci ve personelinin hizmetine sunulmak üzere son model, oldukça kaliteli araçların alındığını ifade ederek, ÇOMÜye hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER