Çanakkale 1. Amatör Lig

Çanakkale 1. Amatör Lig -Ezinespor teknik sorumlusu Ercümen: -Ezinespor daha iyi skorları hak ediyor. Bizler de Ezinesporu hak ettiği yere taşıyacağız


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale 1. Amatör Lig takımlarından Ezinesporun teknik sorumlusu Şafak Ercümen, takımlarının daha iyi skorları hak ettiğini söyledi.
     Ercümen, dün kendi evlerinde yaptıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Yeşil Bayramiçspor maçına ilişkin, bu haftaki müsabakayla toparlanma sürecine girmek istediklerini ancak sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını belirtti.
     Maç sırasında yaşanan sakatlıklara bağlı olarak zorunlu oyuncu değişikliğine gittiğini dile getiren Ercümen, Henüz eksikliklerimizi tamamlayamadık. Antrenman eksikliğimiz var. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizleri her maçımızda yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlardan maç içinde bizleri daha coşkulu desteklemelerini istiyoruz. Ezinespor daha iyi skorları hak ediyor. Bizler de Ezinesporu hak ettiği yere taşıyacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çanakkale 1. Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER