Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Demirkıran: -Çanakkale Zaferi, milletimizin hangi şartta olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatıdır


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran, Çanakkale Zaferinin, Türk milletinin hangi şartta olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatı olduğunu belirtti.
     Demirkıran, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çanakkale Zaferinin, tarihe altın harflerle yazılmış bir kahramanlık destanı olduğunu ifade etti.
     Sahip oldukları askeri ve teknolojik güce güvenerek Çanakkaleye gelenlerin, Türk milletinin iman gücü karşısında asla unutamayacakları bir ders aldıklarını belirten Demirkıran, şunları kaydetti:
     Çanakkale Zaferi, milletimizin hangi şartta olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatıdır. Bir ülkenin en büyük gücü tankı, tüfeği değil, inançlı, imanlı evlatlarıdır. Bunun en somut örneği Çanakkale Zaferidir. Çanakkale destanı birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunun en büyük göstergesidir. Milletimizin sahip olduğu bu üstün kardeşlik ve iman gücünü bilen emperyalist güçler, şimdi karanlık emellerini gerçekleştirebilmek için kardeşliğimizi bozmaya çalışmaktadır. Milletimiz sahip olduğu tecrübe ve şuurla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu karanlık oyunlara dur demesini bilecektir. 18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER