Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü törenlerinin ardından -Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürü Hacıalioğlu, törenlerde görev alan personele teşekkür etti


ÇANAKKALE (A.A) - Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürü Ozan Hacıalioğlu, Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü törenlerinde görev alan personele teşekkür etti.
     Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğündeki toplantıya mühendisler, daimi işçileri, hizmet alımda çalışan firma yetkilileri ile işçileri katıldı.
     Toplantı öncesi, 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni Hazırlıkları ve Tören Fotoğrafları adlı slayt gösterisi izlendi.
     Milli park müdürü Hacıalioğlu, tüm personelin tören öncesi ve sonrası görevleriniz layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, Hiçbir aksiliğe mahal vermeden milli parka yakışır biçimde törenleri sorunsuz bitirdik. Gece gündüz demeden verdiğimiz her görevi yerine getiren teknik personelimiz, memur ve işçilerimiz ile hizmet alımda çalışan firma yetkilileri ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Bülent Ersöz / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER