Çarşambada İçindeki Gücü Açığa Çıkar Projesi

Çarşambada İçindeki Gücü Açığa Çıkar Projesi


SAMSUN (A.A) - Çarşambada, İlçe Milli Eğitim müdürleri ve okul müdürlerine İçindeki Gücü Açığa Çıkar projesi kapsamında seminer verildi.
     İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen seminerde, proje kapsamında verilecek seminerin ve konferansların öğrencileri motive etmeye yönelik olacağını dile getirdi.
     Proje kapsamında ilçelerde pilot uygulama yapılacağını söyleyen Nas, Geçen yıl bu projemizi bir kaç okulda uyguladık ve verim aldık. Şimdi Çarşamba merkezli olarak bu projemizi Terme, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerini pilot bölge olarak seçtik ve projemizi buralarda uygulayacağız. Eğer verim alırsak bu projemizi bir dahaki sene Samsun genelinde uygulayacağız dedi.
     Bundan sonra öğrencilere seminer vereceklerini vurgulayan Nas, şunları kaydetti:
     Hababam Sınıfı yöneticiliği ve öğrenciliği artık bitti. Hababam Sınıfının Mahmut Hoca yöneticiliği dönemi bitti. Örneğin, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer ya da konferans vereceksek bunu o okulda yapacağız. Öğrencilere gözlem yaptırmak için gezi ve rehberlik çalışması yapacağız. Öğrencileri Ondokuz Mayıs Üniversitesine, Canik Başarı Üniversitesine götürüp oraları göstereceğiz ve tanıtacağız. Bu proje ile bizzat öğrencilere hizmet vereceğiz. Eğitim derdimiz, başarmak hedefimiz ve hepimiz neferiz. Bu işin amirliği, memurluğu, yöneticiliği yok.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çarşambada İçindeki Gücü Açığa Çıkar Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER