Çarşamba Belediye Başkanı Dündar:

Çarşamba Belediye Başkanı Dündar: -Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi kampüsüne üçüncü bir fakülte yapılacak


SAMSUN (A.A) - Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi kampüsüne üçüncü bir fakülte yapılacağını söyledi.
     Dündar, yaptığı açıklamada, kampüs içine yapılacak üçüncü fakültenin protokolünü hazırladıklarını dile getirdi.
     Çarşambada üniversiteleşmenin Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi ile başladığını ifade eden Dündar, şöyle devam etti:
     Şu anda kampüs içinde hukuk fakültesinde ve adalet meslek yüksekokulunda öğrencilerimiz öğrenim görüyorlar. Bunun yanı sıra önümüzdeki sene iletişim fakültesi de öğrenci alımına başlayacak ve biz Çarşambaya üçüncü bir fakülte kazandırmak için çalışıyoruz, bunda da protokolümüzü hazırlıyoruz. Nasipse Çarşambaya üçüncü bir fakülte kazandıracağız. Önümüzdeki 4-5 yıl içinde bu fakültelerde 5 bin öğrencimizin öğrenim görmesini planlıyoruz.
     Şehir dışından gelen öğrenciler için ayrıca öğrenci yurtları da açılacağını, bunun da ilçenin sosyal ve kültürel alanda gelişmesini sağlayacağını belirten Dündar, Yeni yapımına başladığımız sosyal kentleşme projemizde de sinema salonları yapacağız ki öğrencilerimiz sosyal aktivite olarak Çarşambada sinemaya da gidebilsinler. Üçüncü fakültemizin de açılması ve öğrenci potansiyelinin Çarşambada yükselmesi ile şehrimizin her yönüyle gelişimini sürdürmeye devam edecektir dedi.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Çarşamba Belediye Başkanı Dündar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER