Çarşamba Ziraat Odası pazar günü seçime gidiyor

Çarşamba Ziraat Odası pazar günü seçime gidiyor

Samsun Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı için pazar günü 2 kişi yarışacak. Mevcut başkan İsmail Güngör ile Muammer Aydemir'in aday olduğu seçim Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yapılacak. Seçimlerde 140 çiftçi delege oy kullanacak.

"ÇİFTÇİLERİMİZİN SORUNLARINI ÖNEMSİYORUZ"

Adaylardan Muammer Aydemir hedeflerini şöyle anlattı: "Ben ve yönetimim seçildiğimizde Çarşamba Ziraat Odamızı aktif çalışmalarla görevimizi sürdüreceğiz. Çünkü çiftçilerimizin sorunlarını önemsiyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken, odamızdaki delege arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

YENİDEN HİZMETE TALİP

Çarşamba Ziraat Odası Başkanı ve başkan adayı İsmail Güngör'de 4. kez başkanlığı talip olmasını gerekçesini şöyle ifade etti: "Çarşamba Ziraat Odası olarak 15 personelle çalışıyoruz. Tarım danışmanlarımızın her biri 60 kişi ile sözleşme yaparak ayda iki defa tarlalarına giderek üreticimize destek oluyorlar. Bugün İsrail olsun, Hollanda olsun dünyaya tohum satıyorlar. Bunu da teknoloji ve sanayi sayesinde yapıyorlar. İnşallah bizde Çarşamba'da Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamızla, Çarşamba Ticaret Borsamızla, Çarşamba Belediyemizle, Çarşamba Kaymakamlığımızla hep birlikte bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bu projede çiftçilerimize yüzde 50 destek veriliyor ancak bizim çoğu çiftçimiz bu desteği bilmiyorlar. Bir proje ofisi kurmaya çalışıyoruz. Bu ofisimizde çiftçilerimize yüzde 50 destek nasıl alınır, çiftçimiz hangi destekten faydalanabilir bunların çalışmalarını gerçekleştireceğiz. İlk kurulduğu yıllarda yılda 500-600 toprak tahlili yapılan laboratuvarımızda bu sene 3 binin üzerinde toprak tahlili yapıyoruz. Çiftçilerimiz toprak tahlilinin faydalarını gördüler ki bu her yıl artarak devam etti."
CİHAN
<< Önceki Haber Çarşamba Ziraat Odası pazar günü seçime gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER