Çat

Çat-Karlıova yoluna çığ düşmesi -Karla mücadele çalışması sırasında çığın altında kalan iş makinesi operatörünün cansız bedenine ulaşıldı


ERZURUM (A.A) - Çat-Karlıova karayolunda karla mücadele çalışması sırasında çığın altında kalan iş makinesi operatörünün cansız bedenine ulaşıldı.
     Çat-Karlıova ilçelerinin bağlantısını sağlayan Kirişli mevkisinde yol açma çalışmalarına katıldığı sırada çığın altında kalan iş makinesi operatörü Muammer Yalçının cesedi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla 1 saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarıldı.
     Yalçının cesedi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ait ambulansla Çat Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yaklaşık 13 yıldır Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenilen Yalçının evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
     Karayolları 12. Bölge Müdür Yardımcısı Arif Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çat-Karlıova ilçeleri arasındaki karayoluna çığ düşmesi sonucu kapanan yolu açmak için çalışma başlattıklarını, bu sırada ikinci kez gelen çığın bir iş makinesinin üzerine düştüğünü söyledi.
     Muammer Yalçının kullandığı iş makinesiyle çığın altında kaldığının öğrenilmesinin ardından bölgeye ekiplerin sevk edildiğini ifade eden Polat, Çok üzgünüz, arkadaşımız karda kapanan karayolunu açmak için çalışırken çığ altında kalarak öldü. Çok değerli bir personelimizdi, Allah rahmet eylesin dedi.
     Bu arada yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum-Bingöl karayolu Çat-Karlıova mevkisinde yol açma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER