Çavuşoğlundan Tütüncüye teşekkür

Çavuşoğlundan Tütüncüye teşekkür -Kepezde yürütülen Evde sağlık hizmetlerini inceleyen AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Tütüncü ve ekibine teşekkür etti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından Evde Sağlık projesi kapsamında bakım ve sağlık hizmeti gören yaşlıları ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, yaşlı ve hastalara sağladığı hizmetlerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye teşekkür etti.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile Evde Sağlık projesi kapsamında Varsak Altıayak Mahallesinde yaptığı ev ziyaretlerine, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkan Vekili Ali Çetin, Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri ve belediye Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Özsoy katıldı.
     Varsak Altıayak Mahallesinde evlerinde bakım ve sağlık hizmeti gören 65 yaş üstü yaşlıların doktor ve hemşireler tarafından yapılan rutin kontrollerine katılan Tütüncü ve beraberindeki heyet, hastalarla sohbet edip, isteklerini dinledi.
     Ziyarette konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Belediyesinin gerçekleştirdiği 65 yaş üstü yaşlılara yönelik evde bakım ve sağlık projesini yerinde incelediğini belirterek, Vatandaşlarımıza evlerinde bu güzel hizmeti veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü ve sağlık ekibini kutluyorum dedi.
     Çavuşoğlu, vatandaşlara evlerinde çok güzel bir hizmet verildiğini, AK Partinin belediyecilik anlayışının da bu olduğunu ifade etti. Hizmeti her zaman vatandaşın ayağına götürmek, vatandaşların derdiyle dertlenmek, sorunlarını çözmek, onların tüm ihtiyaçlarını karşılamanın sosyal belediyeciliğin en önemli olgusu olduğunu belirten Çavuşoğlu, Bu sosyal belediyeciliği uygulayan belediyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan biri de Kepez Belediyesi ve Belediye Başkanımız Hakan Tütüncüdür. Yapılan çalışmalar son derece önemlidir. Bugün bu çalışmaları bizzat yerinde gördük. Başkanımız da bizzat kendisi giderek bu çalışmaları yerinde görüyor. Kendisine bir kez daha şahsım, Kepez bölgesinde yaşayan yaşlılarımız ve aileleri adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çavuşoğlundan Tütüncüye teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER