Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Gülşen:

Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Gülşen: -Havaalanının büyümesi ve yaşaması için çabalarımız devam edecek


KARABÜK (A.A) - Zonguldakın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Havaalanının büyümesi ve yaşaması için çabalarımız devam edecek dedi
     Gülşen, bir dizi ziyaret için geldiği Karabükte, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçelerinde bulunan Zonguldak Havaalanının daha aktif hale gelmesi gerektiğini belirterek, çabaları sonunda İstanbul ve Trabzon uçak seferlerinin bu hafta başlayacağını söyledi.
     Havaalanının sadece Zonguldak ve ilçelerine değil bölge illerinde hareketlilik getireceğini belirten Gülşen, şöyle konuştu:
     Havaalanının Filyos Vadisi için ayrı bir öneme sahip. Havaalanının tanıtımı için çevre illere giderek oranın yetkilileri ile görüşüyoruz. Bugün burada bir takım ziyaretlerde bulunduk. Tanıtım için gerekli olan afiş ve broşür dağıtımı için yardım bekliyoruz.
     Karabük bir değişim ve dönüşüm içerisinde. Karabük giderek bir sanayi, üniversite ve turizm kenti olmaya yolunda emin adımlarla ilerliyor. Havaalanının büyümesi ve yaşaması için çabalarımız devam edecek.
     Gülşene ziyaretlerinde, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ve Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özçoşkunda eşlik etti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Çaycuma İlçesi Belediye Başkanı Gülşen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER