Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer:

Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer: Muhtarları vatandaşla emniyet arasında bir köprü olarak kabul ediyoruz


KOCAELİ (A.A) - Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, muhtarları. emniyetle vatandaş arasında bir köprü olarak kabul ettiklerini bildirdi.
     Tuncer, bir restoranda 8 mahalle muhtarıyla yaptığı toplantıda, muhtarlarla sık sık bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, muhtarları çok önemsediklerini söyledi.
     Muhtarları, vatandaşla emniyet arasında bir köprü olarak kabul ettiklerini ifade eden Tuncer, Vatandaşlar doğru bilinçlendirilirse birçok hırsızlık ve benzeri olayın önüne geçeriz. Vatandaşları bilinçlendirme konusunda muhtarlara çok iş düşüyor. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Birebir vatandaşlarla da görüşeceğiz. Kadınlara çok iş düşüyor. Kadınları toplayıp, kadın memurlarımız tarafından bilinçlendirmelerini sağlayacağız şeklinde konuştu.
     Muhtarlar Derneği Başkanı Kamber Erdoğan ise rahat çalışamadıklarını belirterek, Herkesin gözü bizim cebimizden çıkacak paraya bakıyor. Rahat çalışamıyoruz. Rahat çalışma ortamı sağlanmalı. Muhtarların yaptığı görev önemsenmeli. Mahallerimiz için bir adım atmaya kalkıştığımızda karşımıza engeller çıkarılmamalı dedi.
     Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Necati Aydemir, Cumhuriyet Mahallesine MOBESE kameralarının kurulmasının şart olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER