Kent Konseyi Gençlik Merkezi üyeleri,

Kent Konseyi Gençlik Merkezi üyeleri, Rektör Gökmeni ziyaret etti


KARAMAN (A.A) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencilerinin kurduğu Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı ve üyeleri KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmeni makamında ziyaret etti.
     Gökmen, Gençlik Meclisi Başkanı ve üyelerini tebrik ettikten sonra yaptığı konuşmada, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek, gençlerin sosyal hayata yabancı kalmadan duyarlı çalışmalarda rol almalarını sevindirici bulduğunu belirtti.
     Amaçlarının Karamanın kent yönetiminde gençlerin de söz sahibi olmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Gençlik Meclisi Başkanı Emre Yılmaz, şunları kaydetti:
     Şu an meclisimizin yürütme kurulunda 7 kişi görev yapıyoruz. Sayımızı artırmak ve Karamandaki tüm genç arkadaşlarımızı aramızda görmek istiyoruz. Üniversiteli olup olmaması önemli değil. Biz bütün gençleri yanımıza bekliyoruz. Eğitim İçin El Ele isimli bir proje hazırladık. Proje kapsamında gönüllü arkadaşlarımızla birlikte lise son sınıf öğrencilerinin kendilerinden büyük abla ve ağabeylerinden ders almalarını sağlayacağız. Tüm gönüllüleri bu projeyi hayata geçirebilmek için destek vermeye davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kent Konseyi Gençlik Merkezi üyeleri, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER