Çek Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçisi Hubinger, GSOyu

Çek Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçisi Hubinger, GSOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Çek Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçisi Vaclav Hubinger ve beraberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlunu ziyaret etti.
     GSOdan yapılan açıklamaya göre Konukoğlu, ziyarette Büyükelçi Hubinger ve heyete Gaziantep sanayisine ilişkin bilgi verdi.
     Çekli iş adamlarını Gaziantepte yatırım yapmaya davet eden Konukoğlu, Gaziantepin Çek Cumhuriyeti ile mevcut bir işbirliğinin olduğunu, amaçlarının ise bu işbirliğini daha ileriye taşımak olduğunu söyledi.
     Konukoğlu, İki ülke arasındaki ekonomik işbirliğimizin daha da arttırılması adına bizler oluşturulacak her türlü projeye ve işbirliklerine destek vermeye hazırız. Bu noktada bugün bu ziyareti oldukça önemsiyor ve yeni işbirliklerine bir adım olmasını diliyorum dedi.
     Büyükelçi Vaclav Hubinger ise Konukoğluna gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Gaziantepe yatırım olanaklarını yerinde incelemek için geldiklerini söyledi.
     Hubinger, Çek Cumhuriyetinde faaliyet gösteren işletmelerin yapısına ilişkin bilgi verdi.
     Bu arada, heyette bulunan işadamları ile Gaziantepli sanayiciler arasında GSOnun düzenlediği organizasyonla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Çek Cumhuriyetinin Ankara Büyükelçisi Hubinger, GSOyu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER