Çelik

Çelik-İş Sendikası üyeleri iftar yemeğinde buluştu -Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Gül: -Dünya normlarında sendikalar kanunu istiyoruz


HATAY (A.A) - Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Cengiz Gül, Dünya normlarında sendikalar kanunu istiyoruz dedi.
     Gül, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi tarafından Dörtyol ilçesinde yetkili oldukları iş yerlerinde çalışan delegelere ve iş yeri temsilcilerine verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, sendika olarak zorlu badireler atlattıklarını söyledi.
     Çelik-İş Sendikası olarak tavırlarını her zaman emekten yana koyduklarını, işçi camiasının yanında durduklarını, yetkili oldukları iş yerinde üretime katkı sunduklarını ve fabrikaların iyi ve kötü gününde birlikte hareket ettiklerini ifade eden Gül, şöyle devam etti:
     Bizler işçinin hak ettiği ücreti almasından yanayız. Bizler ağır sanayi kolunda çalışan insanlarız. Bir yandan fabrikalar kazanırken bir yandan da çalışan işçilerde kazanmalıdır. Çalışanı mutlu olmayan bir iş yerinin başarılı olması mümkün değildir. Mecliste bekleyen sendikalar kanunu bir an önce çıkarılmalıdır. Dünya normlarında sendikalar kanunu istiyoruz
     Düzenlenen iftar yemeğine eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İsdemir Vakfı Başkanı Bayram Altun, fabrika yöneticileri de katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu/Salim Taş
     Yayıncı: Ali Güreli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER