Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail

Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürkün 2011-2012 eğitim öğretim yıl sonu mesajı


ADIYAMAN (A.A) - Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, 2011-2012 eğitim öğretim yılının son bulması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Aktürk, 08 Haziranda karnelerin dağıtılması ile 2011-2012 eğitim öğretim yılını tamamladıklarını, eğitim öğretim yılının gerek eğitimde, gerekse kültürel etkinlikler açısından eğitim camiası açısından başarılı bir yıl olduğunu söyledi.
     Aktürk, yıl sonu mesajında şunları kaydetti:
     Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğu veya ne kadar başarılı-başarısız olduğundan çok, öğretim yılı içerisinde performansını gösteren sonuçlardır. Bu bilinçle çocuklarınızı karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Karnedeki notların ona olan sevginizi belirleyen rakamlar olmadıklarını çocuğunuza hissettiriniz, onlara anlayışla yaklaşınız.
     Tatiller öğrencilerin dinlenmeyi hak ettiği dönemlerdir. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük haktır. Ancak unutmamalıdır ki, dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek veya boş oturmak demek değildir. Her gün yapılan işleri değiştirerek ve sosyal aktivitelere katılarak de dinlenebiliriz.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Hasan özkal
<< Önceki Haber Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER