Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Çomoğlu: -Çevreyi kirletecek her türlü düzensiz çalışmalara müsaade etmedik, etmeyeceğiz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, çevreyi kirletecek düzensiz çalışmalara müsaade etmeyeceklerini söyledi.
     Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Hafriyat Toprağı İnşaat Yıkıntı Atıkları Taşıma İzin Belgesi Ve Araç Takip Sistemi konulu bilgilendirme toplantısında konuşan Çomoğlu, çevre kontrolüne her zaman önem verdiklerini ifade etti.
     Sakaryada çevre kirliliğine karşı ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Çomoğlu, Yeni bir sistem kurarak, hafriyat toprağı ile inşaat yıkıntı atıklarını taşımak isteyen kişi ve ya kuruluşların Büyükşehir Belediyesinin araç takip sistemine dahil olmasını zorunlu tutuyoruz. Uydu takip sistemiyle ilgili teknik ve idari çalışmalar tamamlanmıştır diye konuştu.
     Çomoğlu, araç takip sistemine geçmenin şart olduğunu belirterek, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıma izni alacak kişi ve kuruluşların 1 Marta kadar Büyükşehir Belediyesinin araç takip sistemine dahil olmaları gerektiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER