Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta:

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: -Ülkemizde yaşanan zihniyet değişikliğine ortak olmak lazım, Türkiyede son 10 yıldır bir zihniyet değişikliği yaşandı


SAKARYA (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Türkiyedeki zihniyet değişikliğine ortak olmak gerektiğini belirterek, Türkiyede son 10 yıldır bir zihniyet değişikliği yaşandı dedi.
     Akyazı ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Eskibedil İlkokulunun açılış töreninde konuşan Balta, cumhuriyet tarihinde hiç görülmemiş şekilde derslikler yapıldığını belirterek, fiziki standartların yükseltildiğini söyledi.
     Öğrencilerin öz güveninin yüksek olduğunu gördüğünü anlatan Balta, Köy ilkokulundan çıkacak olan öğrenciler belki geleceğin cumhurbaşkanları, başbakanları, kaymakamları, okul müdürleri, öğretmenleri ve ülkemize hizmet edecek iş adamları çıkacak. Ülkemizde yaşanan zihniyet değişikliğine ortak olmak lazım, Türkiyede son 10 yıldır bir zihniyet değişikliği yaşandı, ülkemizde yaşanan zihniyet değişikliğine ortak olmak lazım diye konuştu.
     Törenin ardından Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Bakan Yardımcısı Baltaya eğitime verdiği destekten dolayı plaket verdi.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu / Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER