Selçuklu Belediye Başkanı Altay, öğrencilerle bir

Selçuklu Belediye Başkanı Altay, öğrencilerle bir araya geldi


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi (SÜ) İnşaat Mühendisleri Topluluğu tarafından düzenlenen, Deneyim paylaşım seminerlerinde öğrencilerle bir araya geldi.
     Altay, SÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Halil Cin Konferans Salonunda yaptığı konuşmada, son dönemde inşaat sektörünün çok geliştiğini, öğrencilerin gayret göstererek kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.
     Son dönemde ekonomik büyümenin yanında inşaat sektöründe de Çinin yükseliş içinde olduğunu belirten Altay, öğrencilere İngilizcenin yanı sıra ikinci bir dil olarak Çinceyi de öğrenmelerini tavsiye etti.
     Okul bittikten sonra hızla sektörde söz sahibi olmaya başlamanın ömür boyu arkadan gelen bir iş haline geleceğini aktaran Altay, şunları kaydetti:
     Etüdünü iyi yapmadığınız hiç bir işi ne kadar bedel alırsanız alın aklınıza yatmıyorsa hiç yapmayın. Okuldan sonra mesleğinizde tecrübe etmek için kendinize fırsat tanıyın. İkinci tavsiye olarak da hayatta başarılı olmak istiyorsanız anne babalarınızın duasını almayı unutmayın. Onların verdikleri kararlar olumsuz gözükse bile her zaman sizlerin iyi bir geleceğe sahip olması içindir.
     Seminere, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Kamanlı, İMO Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Selçuklu Belediye Başkanı Altay, öğrencilerle bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER