Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: -Siyasi kuruluşun ve bir parti olmanın ötesinde biz halkla bütünleşen, halkın kendisi tarafından kurulan, diğer partilerden farklı çizgi oluşturan bir yapıdayız


GÜMÜŞHANE (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Siyasi kuruluşun ve bir parti olmanın ötesinde biz halkla bütünleşen, halkın kendisi tarafından kurulan, diğer partilerden farklı çizgi oluşturan bir yapıdayız dedi.
     Bakan Bayraktar, Gümüşhane Valisi Yusuf Maydayı makamında ziyaret ederek, ildeki yatırımlar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.
     Valilik Şeref Defterini de imzalayan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, Gümüşhanenin taleplerini yerinde görmek ve incelemede bulunmak için daha başka bir sorumlulukla kenti ziyaret ettiğini söyledi.
     Bütün şehirlerde olduğu gibi Gümüşhanede de gelişme yaşandığını belirten Bayraktar, Yollarda, binalarda ve altyapıda gelişme var, ancak bunlar yeterli değil. Önümüzdeki süreçte yatırımlar açısından kentsel dönüşüme ağırlık vereceğiz diye konuştu.
     Bayraktar, Gümüşhanenin tarihi dokusu ve altyapısı doğrultusunda yeni bir atak başlatacaklarını vurgulayarak, Köy yollarına, kanalizasyonlara, atık suya ağırlık vereceğiz. Hem KÖYDES hem de BELDES projeleri ile Gümüşhanede nasıl adımlar atabiliriz, bunları beraberce inceleyeceğiz. İli kalkındırmak ve göç eden nüfusu geriye doğru çevirmek için Gümüşhanede akışkanlığı sağlayacağız şeklinde konuştu.
     Bayraktar, valilik binasında, Siirtin Pervari ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçinin annesi Asiye ve babası Kenan Tüfekçi ile özel olarak görüştü.
     Daha sonra Gümüşhane Valiliğinden ayrılan Bayraktar, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafla bir süre sohbet eden Bayraktar, AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret etti.
     Bakan Bayraktar, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, AK Partinin sıradan bir parti olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Siyasi kuruluşun ve bir parti olmanın ötesinde biz halkla bütünleşen, halkın kendisi tarafından kurulan, diğer partilerden farklı çizgi oluşturan bir yapıdayız. Neyin mücadelesini veriyoruz- Burjuva zihniyetinde olanlar, millete efendilik taslayanlar, millete tepeden bakanlar... Artık onların devri bitti. Milleti itip kakan, milleti; sadece orduya asker veren, evladını şehit veren ve vergi verecek kişi olarak gören bir zihniyeti artık kaldırdık. Bunu bizim teşkilatlar yaptı. Niye, çünkü teşkilatın kendisi, halkın kendisidir.
     Bakan Bayraktar, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydını da makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER