Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Bizim Trabzonun özelinde siyaset yapma gibi bir hakkımız yok. En iyi kim siyaset yapıyorsa oyları ona versin Trabzonlular, halkımız onu takdir eder


TRABZON (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bizim Trabzonun özelinde siyaset yapma gibi bir hakkımız yok. En iyi kim siyaset yapıyorsa oyları ona versin Trabzonlular, halkımız onu takdir eder dedi.
     Bakan Bayraktar, Akçaabat ilçesine bağlı Akçatepe beldesindeki bir tesisin açılışında yaptığı konuşmada, kentin her yönden gelişmesi konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, Bölgemizi nasıl geliştireceğiz, buradaki insanlarımıza iş ve aş nasıl bulacağız, hepimiz bunların gayreti içerisindeyiz. Bu tesis de onlardan bir tanesi. 700 metre yükseklikte ve Akçaabata 8 kilometre mesafede güzel bir tesis diye konuştu.
     Buradaki gibi tesislerin çoğalmasında halkın vereceği desteğin önemine işaret eden Bayraktar, şöyle devam etti:
     Buranın yaşatılması sadece müessese sahibi ile olmaz. Yöre insanının da sahip çıkması lazım. Trabzonu biz özellikle eğitim, kültür ve sağlık şehri olarak biliyoruz ama turizm ile tarih bakımından öne çıkması için büyük gayret göstereceğiz. Bizim Trabzonlular olarak artık daha çok çalışmaya ve birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var. Bizim Trabzonun özelinde siyaset yapma gibi bir hakkımız yok. En iyi kim siyaset yapıyorsa oyları ona versin Trabzonlular, halkımız onu takdir eder. Bizim birinci önceliğimiz Trabzonu kalkındırmaktır. Trabzonda kim taş üstüne taş koyuyorsa biz ona dua ederiz.
     Şehrin kalkınması için iktidar ve muhalefet milletvekilleriyle birlikte çok daha yoğun çalışacaklarını vurgulayan Bayraktar, Ne gerekiyorsa Trabzonda çok daha büyük gayretle çalışacağız. Trabzondan yetişen gerek iş adamları gerekse üst düzey bürokratların da yakasını bırakmayın arkadaşlar. Kızarak ya da küserek bu iş olmaz. Herkesin yakasına yapışacağız, kırmadan, dökmeden hizmet edeceğiz şeklinde konuştu.
     Bayraktar, konuşmasının ardından açılışını yaptığı tesiste incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Asena Akçay
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER