CEYAD gönüllülerinden Suriyeli mültecilere yardım

CEYAD gönüllülerinden Suriyeli mültecilere yardım


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde faaliyet gösteren Ceyhan Eğitim, Çevre ve Yardımlaşma Derneği (CEYAD) gönüllülerinin, Suriyeli mülteciler için başlattığı giyim yardımı kampanyası devam ediyor.
     Suriyeli Türkmen mültecilerin kaldığı Cevdetiye Kampına giderek inceleme yapan ve Kamp Müdürü Murat Sak ile görüşen CEYAD gönüllüleri, mültecilerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri tespit edip bu doğrultuda yürüttükleri kampanyalarına hız verdiler.
     Kampanya sorumlusu Mustafa Kıdık yaptığı açıklamada, ülkelerinde yaşanan olaylar nedeniyle Türkiyeye göç etmek zorunda kalan Suriyelilere, sıkıntılı zamanlarında yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Ulusal çapta başlattığımız kampanyamız devam ediyor. Özellikle bebek ve çocuk olmak üzere her türlü giyim-kuşam malzemesi, battaniye gibi yardımları toplayıp tasnif ederek bizzat teslim edeceğiz inşaallah. Kısa zamanda tamamlayacağımız kampanyamıza katılmak isteyen kardeşlerimiz, ister yeni isterse kullanılabilir malzemelerini vererek katılabilirler dedi.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CEYAD gönüllülerinden Suriyeli mültecilere yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER