Ceyhanda akil insanlar heyeti kuruldu

Ceyhanda akil insanlar heyeti kuruldu -Kaymakam başkanlığında kurulan ve 102 kişiden oluşan heyet, ilk toplantısında ilçenin sorunlarını görüştü


ADANA (A.A) - Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş başkanlığında kurulan ve 102 kişiden oluşan heyet, ilk toplantısında ilçenin sorunlarını görüştü.
     Karakuş başkanlığında kurulan "Akil İnsanlar Heyeti", İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdal Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan, sivil toplum kuruluşların başkanları, muhtarlar ve gazetecilerden oluştu. Heyet, Ceyhan Öğretmenevinde yapılan ilk toplantısında ilçenin sorunlarını ele aldı.
     Kaymakamı Karakuş ilçenin huzurlu bir kent olması için çalıştıklarını belirterek, akil insanlara sorunların çözümünde büyük görev düştüğünü, halkın huzurunu bozanların ise karşısında olduklarını söyledi.
     Türkiyede olduğu gibi ilçede de çözülecek bir çok mesele olduğuna işaret eden Karakuş, "Sorunları dostluk ve barış için çözmeliyiz. Devlete karşı çıkarak mafyacılık yapıp, rant sağlayanın defterini dürerim. Ceyhanın huzurlu bir kent olması için çalışanların da alnından öperim" dedi.
     Toplantının yapıldığı sırada dışarıda bir grup vatandaş heyeti protesto etmek istedi.
     Polis, içeri girmek isteyen gruba müdahale etti. Grup basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Tunur
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Ceyhanda akil insanlar heyeti kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER