Ceylanpınarda kaybolan çiftçi

Ceylanpınarda kaybolan çiftçi -8 gün önce evinden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçinin cesedi, Jandarma Genel Komutanlığından gelen uzman ekibin çalışması sonucu derede bulundu (Fotoğraflı-


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınarda, 8 gün önce evinden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçinin cesedi, Jandarma Genel Komutanlığından gelen uzman ekibin çalışması sonucu derede bulundu.
     Ailesinin geçen hafta kayıp başvurusu yaptığı Sinan Ağanın (45) bulunması için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Su Altı ekipleri Habur Deresinde birkaç gün arama yaptı.
     İki gün önce otomobili bulunan Ağanın cesedine aramalara rağmen rastlanmayınca yakınları Vali Celalettin Güvençten yardım istedi.
     Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılan görüşme sonunda Özel Asayiş Komutanlığından 28 kişilik uzman arama kurtarma ekibi bugün Ceylanpınara gönderildi. Sabah saatlerinde Habur Deresi çevresinde çalışmalarına başlayan ekip, önce Ağanın kullandığı poşuyu buldu.
     İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursunun yönettiği çalışma kapsamında aramalarını su altında yoğunlaştıran ekip, 7 saatlik çalışmanın ardından otomobilin bulunduğu alana yaklaşık 2 kilometre mesafede Sinan Ağanın cesedine ulaştı.
     Yakınları tarafından teşhis edilen Ağanın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.
     Ceylanpınarda 18 Aralık 2012de evinden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçinin otomobiliyle dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerine Habur Deresinde 6 günden bu yana arama çalışması yapılıyordu.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Ceylanpınarda kaybolan çiftçi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER