CHPden Kılıçdaroğlunu karşılamama açıklaması

CHPden Kılıçdaroğlunu karşılamama açıklaması -Antalya İl Başkanı Devrim Kök: Son Antalya ziyaretlerinde 4 milletvekilimiz genel başkanımızı karşılamaya gelmemiştir. Bunun için bir rapor hazırlanmasına gerek yoktur. Parti kam


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök, Son Antalya ziyaretlerinde 4 milletvekilimiz genel başkanımızı karşılamaya gelmemiştir. Bunun için bir rapor hazırlanmasına gerek yoktur. Parti kamuoyumuzun ve parti vicdanındaki rapor en önemli rapordur dedi.
     Kök, partisinin internet sitesinde yer alan açıklamasında, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlunun Antalya ziyareti karşılanması sırasında milletvekilleri Deniz Baykal, Yıldıray Sapan, Osman Kaptan ve Arif Bulutun olmamasıyla ilgili NTVde haber yapıldığını belirtti.
     Haberde karşılamada yer almadıkları nedeniyle il başkanlığı tarafından haklarında bir rapor hazırlandığı şeklinde yayınlanan haberin gerçek dışı olduğunu vurgulayan Kök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Partimizin genel başkanı bir bölgeye gittiği zaman o bölgenin il örgütü, ilçe örgütleri, milletvekilleri ve partili belediye başkanlarınca karşılanması Cumhuriyet Halk Partisinin geleneklerinde vardır. Son Antalya ziyaretlerinde 4 milletvekilimiz genel başkanımızı karşılamaya gelmemiştir. Bunun için bir rapor hazırlanmasına gerek yoktur. Parti kamuoyumuzun ve parti vicdanındaki rapor en önemli rapordur. Onların karşılamaya katılmamaları hoş olmamıştır. Bu durumu değerli parti tabanımızın takdirlerine bırakıyorum.
    
     Muhabir: Antalya
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHPden Kılıçdaroğlunu karşılamama açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER