CHPden esnaf gezisi

CHPden esnaf gezisi


MERSİN (A.A) - CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ile İlçe Başkanı Mehmet Özel, partililerle Tarsus Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
     Seçer, esnafla yaptığı toplantıda, iktidarın ekonomide çizdiği pembe tabloların gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.
     Türkiyede 2.5 milyon işsizin olduğu yönünde ifadelerin kamuoyunda yer bulduğunu anlatan Seçer, Bu doğru değil. Bugün ülkemizde 5 milyonun üzerinde işsiz insanımız var. Bunların çoğu da üniversite eğitimi almış gençlerimiz. Anne-babalar mutsuz, gelecekten umutsuz. Çünkü çocukları işsiz ve iktidar istihdam sorununa çözüm olacak akılcı projeler üretmekten maalesef yoksun dedi.
     Yaşanan sorunlara karşı çıkmak için sürekli çalıştıklarını ve bu noktada halktan destek istediklerini dile getiren Seçer, Yaşananları düzeltecek olan yine sizlersiniz, yani seçmenler. Bu nedenle sizlerden destek istiyoruz diye konuştu.
     İlçe Başkanı Mehmet Özel ise, ekonominin önemli dişlileri arasında yer alan esnafla sürekli olarak iç içe olduklarını ifade etti.
     CHP heyetine Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ile Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Gülmen eşlik etti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber CHPden esnaf gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER