CHPli kadınlardan ETOya ziyaret

CHPli kadınlardan ETOya ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları üyesi kadınlar, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacanı makamında ziyaret etti.
     ETOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karacan, kabulünde yaptığı konuşmada, kadınların istihdam ve ekonomiye doğrudan katkı sağlamasının Türkiyenin geleceği için önemli olduğunu bildirdi.
     Kadının iş ve sosyal hayattaki değerinin farkında olduklarını belirten Karacan, meslek komiteler ve mecliste en çok kadın üyeye yer veren oda olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını ifade etti.
     Karacan, kadınların fark oluşturan düşünce tarzıyla iş yaşamına renk kattığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Kadın girişimcilerimizin iş dünyasında daha çok yer alabilmesi için onları cesaretlendiriyoruz. Kadınların istihdam ve ekonomiye doğrudan katkı sağlaması için hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde hem de oda olarak çok yönlü projeler üretmeye çalışıyoruz. Çünkü Türkiyenin geleceğinde girişimcilik çok büyük yer edecek. Ülkemiz, kadın ve genç girişimciler tarafından şekillendirilecek.
     CHP Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Seval Avcı da kadın girişimcilerin sayısının artması için yürütülen projelerin önemli olduğunu ve bunun için yapılan çalışmaların artarak sürmesi gerektiğini belirtti.
     Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rukizan Sızanlı ise kurulun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber CHPli kadınlardan ETOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER