CHP Antalya milletvekillerinden İnşaat Mühendisleri Odasına

CHP Antalya milletvekillerinden İnşaat Mühendisleri Odasına ziyaret


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya milletvekilleri Deniz Baykal, Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesini ziyaret etti.
     Ziyarette CHPnin eski il başkanları Özer Ülken, Ömer Melli ve Ertuğrul Ünal ile eski milletvekili Tuncay Ercenk de bulundu. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz, oda çalışmaları hakkında CHP heyetini bilgilendirdi.
     Antalyada inşaat mühendisliği alanında yaşanan sorunları bir sunumla anlatan Cem Oğuz,İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak, aklın ve bilimin öncülüğünde, halkın güvenliği ve mutluluğunu sağlamaya katkı olabilecek her konuda kamu yararını esas alan her projeye her zaman katkı koymaya hazırız dedi.
     2B Yasası, yabancılara toprak satışı ve Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun, Yüzüncü Yıl alanına yapılması planlanan stadyum gibi konuların ele alındığı ziyarette konuşan Deniz Baykal, İMOnun Antalya için önemine dikkati çekti.
     İnşaat mühendislerinin uzmanlığından yararlanmak gerektiğine işaret eden Baykal, Mühendislik, Türkiyenin tarihsel gelişimine ve bu gelişimin siyasete aktarılmasına katkı koymuş, Türkiyenin modernleşme süreci, mühendislerle gelişmiştir. Mühendislik felsefesi hayatın bir parçası, gelişim ve değişimin fikri ışığıdır. Belediyeler ve odalar arasında yakın işbirliğine ihtiyaç vardır diye konuştu.
     Cem Oğuz, ziyaretin sonunda Deniz Baykala oda yayınlarından 50. Yılda 50 Eser ve Yapıcının Türküsü adlı kitaplarını hediye etti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber CHP Antalya milletvekillerinden İnşaat Mühendisleri Odasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER