CHP Artvin Merkez İlçe Gençlik Kolları

CHP Artvin Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Küçükay: Türkiyeyi karanlık, kölelik devrine sürüklemeye çalışanların karşısında, bu ülkeyi aydınlık günlere taşımak isteyen kararlı ve cesur yürekler olacağız


ARTVİN (A.A) - CHP Artvin Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Küçükay, Türkiyeyi karanlık, kölelik devrine sürüklemeye çalışanların karşısında, bu ülkeyi aydınlık günlere taşımak isteyen kararlı ve cesur yürekler olacağız dedi.
     Küçükay, CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları binasında, partililer ile düzenlediği basın toplantısında, 23 Aralıkın Asteğmen Kubilayın Cumhuriyet Devrimine karşı ayaklanma yapan kişilerce öldürüldüğü gün olduğunu söyledi.
     Kubilayın cesaret ve kararlılığı ile Türkiyeyi karanlığa sürüklemeye çalışanların karşısında olacaklarını belirten Küçükay, Türkiyeyi karanlık, kölelik devrine sürüklemeye çalışanların karşısında, bu ülkeyi aydınlık günlere taşımak isteyen kararlı ve cesur yürekler olacağız şeklinde konuştu.
     Küçükay, Maraş Katliamına da tepki göstererek, Maraş Katliamı 21 Aralık 1978 Perşembe gününden, askeri birliklerin sokakları tuttuğu 25 Aralık 1978 Pazartesi gününe kadarki 5 günlük sürede yaşandı. Maraşı da unutmadık ve unutturmayacağız dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber CHP Artvin Merkez İlçe Gençlik Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER