CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci:

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci: Köy ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkın istek ve sorunlarını yetkililere duyurmaya çalıştık


BİLECİK (A.A) - CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mühiddin Demirci, bu yıl köy ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkın istek ve sorunlarını yetkililere duyurmaya çalıştıklarını bildirdi.
     Demirci, düzenlediği basın toplantısında, köy ve esnaf gezilerini ayrım gözetmeden yaptıklarını ve vatandaşların sorunlarını basın yoluyla kamuoyuna iletiklerini söyledi.
     Bu yıl 48 köyü en az 3er kez ziyaret etme fırsatı bulduklarını dile getiren Demirci, şöyle konuştu:
     Sadece seçimler yaklaşınca halkı ziyaret etmiyoruz. Ana muhalefet partisi olarak elimizden hemen sorunları çözmek gelmez ama o yerdeki sorunu yetkililere duyurmayı görev biliyoruz ve bu yönde çalışıyoruz. Bazı köylerimizde yol, bazılarında tarım ve hayvancılık konularında sorunlar var. Cep telefonuyla iletişimin kurulamadığı köyler var. CHP yönetimi olarak durumu yetkililere ilettik ve oradan gelen cevapla sorun çözülmüş olacak. Bilecik Valisi ve diğer kamu kuruluşlarını ziyaret ederek vatandaşın taleplerini sunduk. Ayrıca hiçbir siyasi partinin yapmadığı bir ilki gerçekleştirerek, okul ziyaretlerinde bulunduk ve öğretmen ve okul yöneticileri tarafından çok iyi karşılandık. Ülkenin eğitim sistemi ve yeni uygulanmaya başlanan 4+4+4 sistemi hakkındaki şikayetleri dinledik. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcıya gerçekleştirdiğimiz ziyaret hakkında yanlış değerlendirmelerde bulunanlar oldu ama menfaat gözetmeden kendisiyle kentsel dönüşüm projesi gibi çok önemli konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Köy ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkın istek ve sorunlarını yetkililere duyurmaya çalıştık.
     Demirci, çalışmalarını iktidar olma hedefiyle sürdürdüklerine işaret ederek, tüm Türkiyenin ve Bilecik halkının yeni yılını tebrik ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER