CHP gece çalışan meslek gruplarını ziyaret

CHP gece çalışan meslek gruplarını ziyaret edecek


İSTANBUL (A.A) - CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve il yöneticileri, gece çalışan meslek gruplarını ziyaret ederek sorunlarını dinleyecek.
     CHP İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, her hafta bir meslek grubunu ziyaret edecek olan Salıcı, ziyaretlerden sonra meslek gruplarının sorunlarını kamuoyuyla paylaşacak ve birlikte çözüm önerileri geliştirecek.
     Bu kapsamda ilk olarak Pendik Bölge Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek, tedavi olan hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Salıcı ve beraberindekiler, hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarından da sağlık sektöründe yaşanan sorunlarla ilgili bilgi aldı.
     Yeni çalışma programıyla ilgili bilgi veren Salıcı, çalışma tempolarını arttıracaklarını belirterek, İstanbulda çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Bunun için yalnız gündüzleri değil, geceleri de çalışacağız. Böylelikle hem yurttaşlarımızda siyasetçilere yönelik, yalnızca seçim dönemlerinde oy istemeye gelirler algısını değiştireceğiz hem de çok daha fazla sayıda yurttaşımızı dinleyebileceğiz, partimizi, politikalarımızı anlatabileceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber CHP gece çalışan meslek gruplarını ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER