CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Tokatta

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Tokatta -Günaydın: Komşularıyla iyi geçinen bir Türkiye, bugün İranla, Irakla, Suriyeyle her gün, her dakika savaşa girebilecek duruma getirildi


TOKAT (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, komşularıyla iyi geçinen bir Türkiyenin, bugün İranla, Irakla, Suriyeyle her gün, her dakika savaşa girebilecek duruma getirildiğini savundu.
     CHP Niksar İlçe Başkanlığınca 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Günaydın, yaptığı konuşmada, hükümetin ekonomi politikasını eleştirerek, Bu memlekette övündükleri ekonomi, yılda 100 milyar dolardan fazla açık veriyor dedi.
     Çiftçinin, köylünün perişan olduğunu savunan Günaydın, Bir zamanlar bütün dünyayı doyuran Türkiye, şimdi kendi karnını doyurabilmek için Arjantinden mısır, Yunanistandan pamuk, Ukraynadan buğday, Şiliden angus hayvan ithal etmek zorunda kalıyor. En son biliyorsunuz Gürcistandan saman da ithal ettiler diye konuştu.
     Dış politikaya da değinen Günaydın, Komşularıyla iyi geçinen bir Türkiye, bugün İranla, Irakla, Suriyeyle her gün, her dakika savaşa girebilecek duruma getirildi dedi.
     Bir yıl sonra yerel seçimlerin olduğunu hatırlatan Günaydın, Türkiyede bin 417 noktada belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerini seçeceklerini belirterek, 2014 Mart ayının artık yeter deme zamanı olduğunu söyledi.
     Türkiyeyi karış karış dolaşmak istediklerini anlatan Günaydın, Tarlada, fabrikada, atölyede, sokakta ve kahvede hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı bulmak, onlarla selamlaşmak ve dertleşmek istiyoruz dedi.
     Programa, CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün ve Ordu Milletvekili İdris Yıldız ile Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Akkuş Belediye Başkanı Ergüder Efil, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın, Tokatta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER