CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: Büyükşehir olanaklarından kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasını sağlamak, doğal kaynaklarımızı sürdürülebilir kalkınma ülkesi çerçevesinde değerlendirmek en önemli hedefimizdi


BALIKESİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Büyükşehir olanaklarından kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasını sağlamak, doğal kaynaklarımızı sürdürülebilir kalkınma ülkesi çerçevesinde değerlendirmek en önemli hedefimizdir dedi.
     Günaydın, partisinin Bandırma İlçe Başkanlığında, CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Nedret Akova, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, CHP Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok ve partililerle bir araya geldi.
     Günaydın, burada yaptığı konuşmasında, 2012nin Aralık ayında Balıkesirde yapılan kamuoyu anketinin CHPnin çok iyi bir durumda olduğunu gösterdiğini söyledi.
     Yerel seçimlerin yaklaştığını, Balıkesirde ilçe belediye başkanlıkları seçiminin çok önemli olduğunu belirten Günaydın, şunları kaydetti:
     Amacımız, yalnızca seçimleri kazanmak değil, seçimleri kazandıktan sonra da Balıkesiri tüm ilçeleri ile beraber ülkemizde hak ettiği yere getirebilmek. Çünkü Balıkesir, ülkenin batısında kırsal nüfusun çok yoğun olduğu, tarımsal üretimde hem nitelik hem nicelik itibariyle kayda değer öneme sahip bir ildir. Büyükşehir olanaklarından kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasını sağlamak, doğal kaynaklarımızı sürdürülebilir kalkınma ülkesi çerçevesinde değerlendirmek en önemli hedefimizdir. Şimdi, yerel seçimlere dek önümüzde bulunan 14-15 aylık süreci çok iyi değerlendirmek zorundayız. Bu süre içinde, her 15 günde bir genel başkan yardımcılarımızdan biri Balıkesir ve Bandırmaya gelecek.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER