CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: CHPli belediyelere yönelik operasyonların altında itibarsızlaştırma yatıyor


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkanı Adnan Keskin, CHPli belediyelere yönelik operasyonların altında, itibarsızlaştırmanın yattığını söyledi.
     Keskin, Alsancak semtinde yaptırılacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Tam Otomatik Katlı Otoparkının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, İzmir, Antalya ve Eskişehir belediyelerine yönelik iddialar nedeniyle düzenlenen operasyonlara tepki gösterdi.
     İlk olarak İzmirde başlatılan operasyonun, Antalya ve Eskişehire sıçratıldığını ifade eden Keskin, şunları kaydetti:
     CHPli belediyelere yönelik operasyonların altında itibarsızlaştırma yatıyor. Bir takım yapay ithamlarla CHP mensuplarının yönetiminde olduğu belediyelerde itibarsızlaştırma çalışmaları devreye sokulmuştur. Bu operasyonlarla bir taraftan belediye yönetimindeki arkadaşlarımız toplum nezdinde itibarsızlaştırma gayreti yürütülürken, öbür taraftan onların yatırım hevesleri de kırdırılıyor.
     İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu ise temeli atılan otoparkın Alsancak bölgesinin otopark ihtiyacını giderme adına önemli bir proje olduğunu söyledi.
     Alsancakta otopark ihtiyacını gidermek için şehir merkezinde, yer altı, yer üstü boş alanları değerlendirdiklerini belirten Kocaoğlu, temelini attıkları otoparkın, 13 milyon 250 bin liraya mal olacağını ve Şubat 2014 yılında hizmete girmesinin palanlandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER