CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı: Komşularımızla sıfır sorun dedik ama o kadar çok sorunu çoğalttık ki şimdi her biriyle nasıl baş edeceğiz konusu gündemimizde


KARS (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Komşularımızla sıfır sorun dedik ama o kadar çok sorunu çoğalttık ki şimdi her biriyle nasıl baş edeceğiz konusu gündemimizde dedi.
     Sarı, partisinin il binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sarıkamış ilçesinde düzenleyecekleri eğitim çalışmasına katılmak üzere Karsa geldiğini belirtti. Parti olarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan, ihtiyaçlarına cevap verecek bir parti olduklarını anlatan Sarı, şunları kaydetti:
     Komşularımızla olan konular, komşularımızla yaşadığımız sorunlar geldiğimiz noktada AKPnin politikalarını en iyi tanımlayanlardan biri. Sıfır sorun diye yola çıktık. Ama şimdi sıfır komşu noktasındayız. Komşularımızla sıfır sorun dedik ama o kadar çok sorunu çoğalttık ki şimdi her biriyle nasıl baş edeceğiz konusu gündemimizde. AKPnin bu hayalci ve maceracı politikasının, dış politika alanında sürdürdüğü bu politikanın bizi taşıdığı nokta Orta Doğudaki cehenneme, Orta Doğudaki ateş çemberinin içine Türkiyeyi atmak olacak. Ama CHPnin varlığı buna engel olacak. CHP olarak biz AKPnin bu maceracı tutumuna izin vermeyeceğiz.
     Sarı daha sonra partililerle Sarıkamış ilçesine hareket etti.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Sarı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER