CHP heyeti, Şanlıurfadaki temaslarını tamamladı

CHP heyeti, Şanlıurfadaki temaslarını tamamladı -"Barış için ele ele" sloganıyla GAP Asma Köprüsünde el ele tutuşan grup, fotoğraf çektirdi


ŞANLIURFA (A.A) - CHP heyeti, Şanlıurfadaki temaslarını tamamladı.
     İl merkezi ve ilçelerinde 5 gündür temaslarda bulunan, aralarında milletvekilleri ve 21 ilden gelen partililerin bulunduğu grup, Halfeti ilçesini ziyaret etti. İlçe merkezinde vatandaşlarla sohbet eden heyettekilerin bir bölümü, daha sonra Birecik Barajının yapımı sırasında su altında kalan tarihi ve turistik alanda inceleme yaptı.
     CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve beraberindekiler, "Barış için ele ele" sloganıyla GAP Asma Köprüsünde el ele tutuşarak, fotoğraf çektirdi.
     Programı organize eden Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Van, Batman, Adıyaman, Kahramanmaraştaki partililerin, Şanlıurfanın kurtuluş haftası dolayısıyla kentte buluştuğunu söyledi.
     Organizasyon fikrinin Şanlıurfalılardan çıktığını belirten Demir, şunları söyledi:
     "Yaklaşık 20 ilimizdeki partililerimizi Şanlıurfada buluşturduk. Batısı ve doğusu ile hepimiz kardeşiz, bütünüz, biriz mesajı vermek için yaklaşık iki otobüs dolusu insan batıdan geldi, doğudaki insanlarla buluştu. Şanlıurfalılar bize gerçekten büyük dostluk ve konukseverlik gösterdi.
     Sorunlarımızı tartıştık, sevinçlerimizi paylaştık, birlikte halaylar çektik, güldük, eğlendik. CHP olarak gerçek bir barışa katkı konusunda kararlılığımızı gösterdik.
     Demir, hükümetin çözüm sürecine ilişkin politikalarını eleştirdi.
     Heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Sonar / Rauf Maltaş / Ömer Fansa
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP heyeti, Şanlıurfadaki temaslarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER