CHP İl Başkanı Keleş:

CHP İl Başkanı Keleş: -CHPnin geleneğine uyarak ön seçim çalışmalarımız hızla devam etmektedir


SAKARYA (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş, partisinin geleneğine uyarak ön seçim çalışmalarını hızla devam ettirdiklerini söyledi.
     Partililerle yemekte bir araya gelen Keleş, ön seçimlerle üyeleri yakından tanıyacaklarını ve birbirlerini daha iyi anlayacaklarını bildirdi.
     Keleş, üyelerin belirleyeceği adaylara sonsuz destek sağlayacaklarını ve birlik içinde yerel seçimlere hazırlanacaklarını ifade etti.
     Demokrasinin gereği olarak katılımın artırılması için tüm üyelere mektup yollayacaklarını belirten Keleş, CHPnin geleneğine uyarak ön seçim çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Tüm üyelerimize ön seçimde oy kullanmaları için tek tek mektup yollayacak ve telefonla iletişime geçeceğiz. Hangi ilçede ne zaman ön seçim yapılacağı hususunda da buna göre karar alınacaktır dedi.
    
     -Üye Ol Başkanını Kendin Seç kampanyası-
    
     Üye Ol Başkanını Kendin Seç kampanyasını anlatan Keleş, şöyle devam etti:
     Başlatmış olduğumuz Üye Ol Başkanını Kendin Seç kampanyasıyla üyelerimiz bu şehrin geleceğini kendileri belirleyeceklerdir. Bizler bu noktada sandık sonucunda her kim çıkarsa çıksın maddi manevi destek olacak, tek bilek halinde hareket edecek ve yerel seçimlerde başarıyı sağlayacağız. Siyasetin içinde başka partiler de bulunmak suretiyle de olsa her kişi, bu gelişme kapsamında CHPde ön seçimlerde aday olabilme fırsatını yakalamıştır.
     Diğer siyasi partilerden olmasına rağmen bireyler, CHPye katılarak ön seçimlerde adaylıklarını koyabilirler. Ön seçimde aday olmak isteyen başkan adayları, il genel meclis adayları, belediye meclis adayları şimdiden çalışmalarına hız vermelidirler. Halkımızın arasına katılıp bilgilendirme yaparak ön seçim için gerekli uğraşı göstermelidirler.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Keleş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER