CHP İl Başkanı Kök, Manavgat

CHP İl Başkanı Kök, Manavgat ilçe teşkilatını ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, partisinin Manavgat ilçe teşkilatını ziyaret etti.
     Devrim Kök, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile CHP ilçe başkanı Ahmet Öztürkü ziyaret etti.
     Devrim kök, burada yaptığı açıklamada, Antalya İl Genel Meclisi üyelerinin Vali Ahmet Altıparmakı organize sanayi bölgeleri müteşebbis heyeti seçimi nedeniyle mahkemeye verdiğini söyledi.
     Arkadaşlarının tüzükten kaynaklanan bir hak olarak Antalya Organize Sanayi Bölgesine üye seçtiklerini ifade eden Kök, İl Genel Meclisi temsilcileri belirlediği halde sayın Vali, atama yetkisi bendedir diye bu seçimi iptal etti. Ama böyle bir yetkisi yok. Komisyona üye seçilen İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız de sayın Valiyi mahkemeye verdi dedi.
     CHP Antalya İl Örgütü olarak 2B konusunda orman mühendisleri, harita mühendisleri ve uzmanların bulunduğu bir komisyon kurduklarını anlatan Kök, önümüzdeki günlerde 2B konusunda Antalyada çok geniş katılımlı bir miting yapacaklarını kaydetti.
     Devrim Kök, basına yansıyan parti binasındaki eski genel başkanların fotoğraflarının değiştirilmesi konusunda ise parti tüzüğünün emrettiğini şekilde uygulama yaptıklarını söyledi.
     İlçe teşkilatları ile parti okulu kuracaklarını bildiren Kök, Bu konuyu sayın genel başkana aktardım. Çok ilgilendi ve bizzat desteğini ifade etti. Bundan sonra CHPde eğitim faaliyetlerine ağırlık vereceğiz diye konuştu.
     Devrim Kök ve beraberindekiler, daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Kök, Manavgat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER