AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Yapımı devam eden Çakraz-Kurucaşile arasındaki yolun 10 kilometrelik bölümü tünellerle geçilecek


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Çakraz-Kurucaşile arasındaki yolun 10 kilometrelik bölümünün tünellerle geçileceğini belirtti.
     Tunç, parti binasında yaptığı basın toplantısında, Kurucaşile ilçesinde tarihi yatırımları başlattıklarını ve ilçenin en önemli sorunu olan yol sorununa da el attıklarını söyledi.
     Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırımın 2009da ilçeyi ziyaret ederek başlattığı yol yapım sürecinin devam ettiğini anlatan Tunç, şöyle konuştu:
     Bartın-Kurucaşile yolunun 24 kilometrelik Bartın-Çakraz arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelmiştir. Diğer taraftan da Çakraz-Kurucaşile bölümünde de yol yapım çalışmaları başlamıştır. Çakraz-Kurucaşile arasındaki 10 kilometrelik bölüm gidiş geliş 20 kilometre olarak tünelle geçilecektir. Tünelle birlikte Çakraz-Kurucaşile yolunun maliyeti yaklaşık 500 milyon lira olacaktır. Bunun yanında Kastamonunun Cide ilçesi ile Kurucaşile arasındaki yolun proje hazırlıkları da devam etmektedir. İlimizde büyük projelerin ve devasa yatırımların hayata geçmesinden dolayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırıma teşekkür ediyorum.
     AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ile Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın da, yatırımlarla yakından ilgilenen ve her fırsatta incelemelerde bulunan Tunça teşekkür etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER