Gaziantep Vali Yardımcısı Yurdakul,

Gaziantep Vali Yardımcısı Yurdakul, İslahiyede incelemelerde bulundu


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, SODES projeleri destekleri kapsamında İslahiye İlçesinde hibe almaya hak kazanan ve uygulanan projeler konusunda bilgiler aldı, uygulamaları yerinde inceledi.
     İslahiye Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlığınca ve ortaklaşa bütçeyle yürütülen 23 farklı proje ile ilgili bilgiler alan Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge çalışma ekibinden İzzet Aytekin tarafından bilgiler verildi.
     Yurdakul, 2010-2011 yılında SODES projeleri destekleri kapsamında 23 proje için 2 Milyon 500 TL bütçe ayrılan İslahiye İlçesindeki; yarı olimpik yüzme havuzunu, Halk Eğitim Merkezindeki uygulaması devam eden değişik projeleri, İslahiye Kültür Merkezindeki resim ve ebru sergisini, İslahiye Belediyesi Kilim Atölyesini, Yeşilyurt Beldesindeki Kültür Merkezini ve son olarak Fevzipaşa Beldesi İMKB YİBO İlköğretim Okulunu ziyaret ederek projelerin yerindeki uygulamalarını inceledi.
     Nüfusa oranla en yüksek rakamlı meblağa sahip İslahiye SODES Projeleri hakkında bilgiler alan Gaziantep Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, proje kapsamında yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade etti.
     Vali Yardımcısı Yurdakulun İslahiyedeki incelemelerine Kaymakam Osman Beyazyıldız, Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir ve proje koordinatörleri katıldı.
    
     Muhabir: Zekeriya Şimşek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantep Vali Yardımcısı Yurdakul, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER