CHP Kadın Kolları Başkanı Çelik:

CHP Kadın Kolları Başkanı Çelik: Yerel seçimlere giderken 7 ayda iller çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.


KONYA (A.A) - CHP Kadın Kolları Başkanı Deniz İndibi Çelik, yerel seçimlere giderken 7 ayda iller çalışmasını başlattıklarını, gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.
     Çelik, parti binasında yaptığı açıklamada, Türkiyenin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturmak amacıyla, Kadın Kolları MYK ve Kadın kolları Genel Başkanı öncülüğünde başlayan projelerinin devam ettiğini belirtti.
     Bu çalışma kapsamında düzenlenen 2. İl Başkanları eşgüdüm toplantısı ile bölge çalışmalarında etkinliği artırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu artırmak, umudu inancı ve güveni örgütlemek amacıyla 7 ayda 7 bölge çalışmasının 7 ayda il çalışmalarıyla güçlenmesine karar verdiklerini dile getiren Çelik, şunları kaydetti:
     Yerel seçimlere giderken 7 ayda iller çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz, eşit temsil eşit katılım talebimizi artırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. CHPnin tüm il kadın kolları başkanları, ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte tek ses tek yürek olacağız.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Başkanı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER