CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Kadınlar olmadan seçimler kazanılamaz


GİRESUN (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınlar olmadan seçimlerin asla kazanılamayacağını söyledi.
     Yedi Ayda, Yedi Bölgede CHP Kadınları Anadolu Yollarında adlı program kapsamında Görele ilçesinde ziyaretlerde bulunan Dokuzcan, kadın örgütünün her türlü koşullarda çok daha güçlü, dirençli ve öncü olması gerektiğini belirtti.
     Seçimlerin kadınlar olmadan asla kazanılamayacağını, bu yönde CHP olarak önemli çalışmalar yürüttüklerini anlatan Dokuzcan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Bizler kadınların daha rahat çalışmaları ve örgütsel anlamda bazı eksikliklerinin tamamlanması noktasında kadın örgütünün tek seste ve tek eylemde birleşmesi için uğraşlar veriyoruz. 5-6 Eylülde Ankarada il başkanlarımızla bir toplantı yaptık. Bu toplantıda çıkan sonuçlar noktasında da genel başkanımızın isteği doğrultusunda bu çalışmaya Karadeniz Bölgesinden başladık. Kadınlar olarak her türlü çalışmalarda birlik içinde hareket edeceğiz. Kadınlarımız da bu çalışmalarımızda bize destek vererek, ellerinden geleni yapacağını biliyorum. Örgütlü bir şekilde çalışarak, her türlü faaliyetlerimizden ve özellikle seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağımıza eminim.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Gülizar Şenel
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER